allc_kids

A Little Lovely Story

Vanuit een gezamenlijke passie voor design en sfeerproducten is door ons, Judith en Nikki, eind 2014 A Little Lovely Company opgericht. Gestart vanaf de keukentafel en inmiddels drie panden verder, zijn we uitgegroeid tot een internationaal opererende groothandel in kinderkameraccessoires. Trots dat we zijn, hadden we dat natuurlijk niet kunnen bereiken zonder de 25 Lovely collega’s die we nu rijker zijn.

Little zijn we dus zeker niet meer. Van de confetti in onze pakketjes tot aan leuke DIY op Instagram, dragen we onze Lovely beleving uit. Deze Loveliness is dan ook op de werkvloer voelbaar. Een informele sfeer zonder hiërarchie, maar met respect voor elkaar, elkaar inspireren en samenwerken maakt dat we met z’n allen knallen aan ons verdere succes!

dutch_design

Dutch Design

Dutch Design

Wij hebben alle creativiteit in huis, onze producten worden van A tot Z zelf bedacht en ontworpen. Allemaal met een stukje Loveliness, een schattigheid die iedereen snapt. Wij ontwerpen en verkopen een beleving. Dat is de beste verklaring voor ons wereldwijde succes. Onze collecties komen meerdere keren per jaar uit. Via onze online B2B shop, internationale beurzen en onze meewerkende distributeurs en agenten worden onze Lovely producten in meer dan 3000 winkels wereldwijd verkocht.

Dutch Design van Noorwegen tot Dubai, daar zijn we heel erg trots op!

© 2019 A Little Lovely Company All Rights Reserved

© 2018 A Little Lovely Company
All Rights Reserved

Making Work Lovely .

Making Work Lovely .